“Het repareren van elektronische producten is zeer vaak nog de moeite waard”
        Jan Nijkamp

Reparatie

Of het nu gaat om het repareren van televisie-, audio-, dvd- of videoapparatuur, smartphones, tablets, wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten, laptops, computers of apparatuur welke nog niet in dit lijstje staat. Wij hebben alles in huis om ons specialist te noemen op het gebied van reparatie van deze apparatuur. Benieuwd naar onze tarieven?

Reparatie aan huis

Als regiopartner van de Selectro Service Group zijn wij geautoriseerd om de homeservice reparaties uit te voeren aan Samsung (zowel bruin- als witgoed), Sony, Toshiba en Salora toestellen in de regio oost.

Airco installatie, reparatie en onderhoud

Op het gebied van airco’s kent JNE Service een uitgebreide en allround service. Vanaf het moment van aankoop en installatie tot het onderhoud en onverhoopt ook reparatie kunt u een beroep doen op de uitgebreide kennis en ervaring van JNE Service.

Kabelstoring

Tevens voeren onze medewerkers, als servicepartner van een groot kabelbedrijf, dagelijks storing-, onderhoud- en ombouwwerkzaamheden uit om klanten te voorzien van kwalitatief goede televisiesignalen, internet en telefonie.

Dit is slechts een kleine greep uit de dienstverlening die wij u kunnen bieden. Bij vragen, neem dan contact met ons op en wij helpen u vandaag nog!