Over Ons

Het moge duidelijk zijn dat JNE Service uw allround dienstverlener is op het gebied van elektronica. Maar hoe is dit allemaal ontstaan?

Jan Nijkamp Elektronica Service

Al 28 jaar is Jan Nijkamp werkzaam in de elektronicabranche. Hij is onder aan de ladder begonnen en is van hieruit zijn kennis er ervaring uit gaan breiden. Zowel binnen de technische dienst alsmede als onderhoudsmonteur. Hierdoor heeft Jan een zeer uitgebreide ervaring opgedaan.

Start JNE Service

In 2008 kreeg Jan de mogelijkheid om zelf een onderneming te starten. Via Selectro Service Group vernam hij dat er in de regio Overijssel en De Achterhoek nog ruimte was voor een specialist op het gebied van reparatiewerkzaamheden. Deze kans is met beide handen gegrepen.

Zakelijke- en particuliere markt

Wat als een parttime start begon met opdrachten voor grote opdrachtgevers groeide al snel uit met de particuliere markt. Steeds meer mensen wisten JNE Service te vinden voor reparatiewerkzaamheden. Vanuit deze positie is een bedrijfspand gezocht om het bedrijf te vestigen in Westerhaar.

Specialist op het gebied van elektronica

Inmiddels is JNE Service in de regio een specialist op het gebied van elektronica. JNE is een officieel erkend reparatiebedrijf. Dit houdt in dat we milieubewust werken, jaarlijks kwaliteitscontroles krijgen en ESD-veilig werken. Kwaliteit is dus gewaarborgd!

En dat ook nog voor een lage prijs

Omdat wij bij JNE Service beschikken over veel kennis kunnen we problemen snel vinden en vervolgens oplossen. Door deze snelheid valt het prijskaartje van een reparatie over het algemeen erg mee. Zowel binnen het bedrijf als op locatie worden reparaties vakkundig uitgevoerd. Door deze manier van werken is een reparatie vaak erg lonend ten opzichte van het opnieuw aanschaffen van elektronica.

SBB Erkend Leerbedrijf

JNE Service is een SBB erkend leerbedrijf en leidt dus vakmensen op. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft zich als doel gesteld dat studenten de best mogelijke praktijkopleiding krijgen met uitzicht op een baan. Hiervan profiteren eveneens de bedrijven doordat zij nu en in de toekomst zullen beschikken over de vakmensen die zij nodig hebben.

JNE Service, trotse sponsor van SVZW Basketbal

Ook op sportief gebied is JNE Service al jarenlang een betrokken bedrijf. Zo is JNE Service hoofdsponsor van het Heren 1 team van SVZW Basketbal uit Wierden. Een gezellige sportvereniging waar je altijd meer dan welkom bent om een balletje mee te gooien.